Не суди

Мих Лис
Людину, по друзям її, не суди
В Іуди вони бездоганні були.
Та це не завадило Йсуса продати,
Щоб тридцять монет у кошелі мати.
Та виникає думка одна:
Хто підказав поцілунок Іуді -
Сам Бог, Сатана, чи, може, люди?