Золота чаклуня

Клавдия Дмитрив
Осінь барвами заграла у саду,
Пензлем в різнобарв’я все фарбує.
Знову очі від краси не відведу.
Фея-осінь з фарбами чаклує.

Швидко тче природі шати дорогі,
Ще й жупан красиво так гаптує.
Покидають нашу землю журавлі,
Осінь із природою мудрує.

Підрум’янила всі яблука в саду,
Медом налила солодкі груші,
Кращої чаклуні в світі не знайду,
В барви її вбратись також мушу.

Осінь пензлем все чаклує-виграє,
Гарна витівниця золотава,
Вправно шарму всій природі додає,
В осені й для скрипки є октава.

Так, як смИчок, осінь пензель береже,
Музика звучить в осінніх чарах.
З шатами-вбранням чаклує осінь вже,
Вальс її у парках й на бульварах.

09.09.2020 р.