Хайри Хамдан - Оптимизм

Денис Олегов
Оптимизм

Не извиняйся! Накопи грехи!
Облака удобные в меру не дождят
и южные ветра дуют иногда с севера.
Море, и по колено, вещает смерть.

--

Оптимизъм

Не се извинявай! Натрупай грехове!
Удобни облаци по мярка не валят
и южните ветрове понякога духат от север.
Морето, и да е до колене, вещае смърт.