Схiдниця чекаэ

Клавдия Дмитрив
В чудо-Східницю – серце Карпат
Завжди їдуть з всієї країни,
Щоб таланти свої показать,
Бо поезія й пісня тут лине.

Вас зустрів мальовничий цей край,
Тут обійми його й поцілунки.
Тут з душею танцюй і співай,
Нагороди бери й подарунки.

Вас оцінить поважне журі,
Мило кожному з вас посміхнеться.
Саме тут, як в казковім дворі,
Ще й по сцені із вами пройдеться.

Щирі оплески з зали підуть
Та ще й «Браво!» й «На біс!» пролунає,
Бо талантів усіх зможуть чуть.
То ж талант нехай квітне-буяє.

Перемоги бажаємо всім,
Творчість вічно цвіте-процвітає,
І стежини добра ми стелім.
Всіх вас Східниця знову чекає.

07.09.2020 р.