As vrea sa fiu

Галина Чиореску
As vrea sa fiu blinda ca tine,
Tot atit de curata si de senina,
Amabila, ospitaliera si buna cu toti.
Cum poti fi asa, Jana, cum tu poti???

Pe toti asa cum sunt tu ii primesti,
Nu ii condamni nici nu-i osindesti
Si ai o inima larga cu fiecare
Fie el mic, ori fie el mare.

Si fie el bun, ori fie el rau,
Tu il conduci spre Dumnezeu,
Fiind tu singura un exemplu in toate
Si in tot ce faci e sinceritate.

Modesta, smerita, atit de cuminte,
"Eu"-l tau nicicind nu-l scoti inainte,
In toate esti un om cu litera mare
Si pentru toti esti binecuvintare!

Ma bucur de tine, scumpa mea copilita,
Esti aurul meu, draga mea fetita,
La infinit te iubesc si-ti doresc numai bine
S-atit de mult doresc sa seaman cu tine!!!!


         Cu o dragoste nemarginita fata de tine,

                M A M A

                04 septembrie 2020