Пiзнання

Еременко Губарева Ирина
Стояти поряд і  мовчати,
Щоб зупинився час та подих.
Й ту мить у себе увібрати
Лиш поглядом діставшись згоди.

Лиш доторкнувшись, розчинитись
В Твоєму всесвіті безмежнім!
Щоб потім вже не зупинитись,
Здійнявшись на вселенські вежі.

В Твоїй Любові душ єднанням   
Пізнати  задум Сотворіння.
Щоб Завжди, спершу й до остання,-
Через сердець палкі горіння!

Через спокуси цього світу
До світла вічної Надії!
До істини, до ЗАПОВІТУ,
До втілення Святої мрії!!!