Вересневий сум

Наталья Кордюк
А місяць уповні. Вже довші ночі,
Хоч вересневі  дні ще і жаркі.
Та літо повертатися не хоче.
І кроки осені, поважні  і важкі,

Так відчуваються  вже втомою під вечір...
На небі Місяць котиться, як віз.
І зорі з неба сипляться на плечі,
Мов відблиски невиплаканих сліз...
#enikaexpromt,  02.09.20.
світлина з мережі