Ya pogodzhuius dali zhyty...

Ян Ждан
Присвячується сім'ї Кравчук: Саша, Руслана, Дамір, Адам...

Промінчик надії,
Малесенькі мрії,
Дарунок великий,
І радості ріки..!

Це море натхнення,
І зміст сьогодення,
Свобода в неволі,
Історія долі...

Це радість і горе,
М'яке і суворе,
Поранена віра,
Морозна і сіра...

Це Бог дуже близько,
І сумніву військо,
Довіра дитяча,
Жива і гаряча...

Я погоджуюсь далі жити, 
Бо на небі втішаються діти..! 
Найніжніші слова Ісуса,
Із надією знову молюся...

©   ; Ян Ждан/ 31.08.2020