Лiтнiй вечiр...

Светлана Ганоцкая
Літній вечір теплом торкає
Оксамитову ніжність плечей...
І шепоче натхненно коханням
У чарівності літніх ночей...
Заколисує вітер верби
Що над річкою в сонних думках.
Ми з тобою у синіх туманах
Ще шукаємо щастя в зірках...
Поцілунки і небо чарує,
Розплескався Чумацький в нім  шлях...
І виблискує в місячнім сяйві
Срібна річка у берегах...
Так давно все було,...Промайнуло...
 І тепер лише в снах,
Бачу знову далекий  той вечір,
 Коли зорі блищали в очах...