Зника лiто

Левиа
Зникає літо вдалині,
Серпанком стелиться дорога,
А жовтий лист на купині
Нагадує - йде осінь знову.
Ставок у спокій порина,
Вода у нім позеленіла-
Йде нишком осінь чарівна,
Крокує поки що несміло...