Телефонов

Лила Перегуда
Заміни мені депру на лепру,
Я ходитиму безноса, сліпа,
Проситиму грошей,
Від мене жахатимуться люди -
Нічого нового, кажучи чесно,
Тож давай.
Заміни мені ниття на життя,
Це ж так просто
Налаштуватися на позитив,
Всесвіт нас завжди чує,
Підглядає за нами в ванній,
Дрочить, як ми спимо.
Ще поміняй мені країну на мрію,
Бо щось у мене самої не вийшло,
Хтось вже перетворив її на сраку -
Мабуть, в нього потужніший телефон.
А знаєш, хрін з ним, не треба,
Ні Т9, ні Т-34,
Бо мені хтось дзвонить,
І на початку буде слово,
І слово буде "Я
Слухаю",
Я чую,
Я буду,
Я йду.