Qelb yaram

Алиев Орхан Адам
Getmek istesen menden,
Gizlede bilmersen sen, gozlerini
;g;r getsen men ureyden
Silmerem,qoydugun e;q izlerini.

Bir gun uzaqa getsen de,
Kolge tek, senin ile men qalacam.
Gozlerimden sen itsen de
Gece gunduz,tek seni axtaracam

Baxacam men bu yollara
Yorulmadan, q;rpmadan gozlerimi.
Bir gun getsen sen,yadlara,
Sevmezler seni,men sevdiyim kimi.

Soyuq payizda, yagiwda,
Axan goz yawlarimi gizlederem
Men her oten yad baxiwda,
Qelb ovutan baxiwini gezerem.

Sen yanimdan otub kecsen,
Menimle soyuq soyuq salamla;san
Amma sen, bilmiyeceksen,
Qelbime vurulmu; sevgi, yaramsan.