Рудимент

Владимир Фадеев
Просиш щастя кожен день,
Щастя тобі мало.
- Чуєшь мила, ти мене,
Знаєшь - закохала!

Я терплячий, я мовчав.
Дивина, та й годі.
Ти кохала мені мозг,
Навіть на городі

У садочку, у хліву,
Вранці або внОчі.
Слів вже навіть не знайду,
З@їбла, корочє!

- Що ти любий, мій герой
Де моя провина?
Ти ж ведешь себе зі мною,
Як ота скотина.

Ні канхвет мені, ні ласк,
Квітів не даруєшь!
Принеси кажу води,
Ти мене не чуєшь.

Я ж для тебе увесь час,
Зріла, розквітала.
Кращє б цноту я свою,
Василю віддала!


Довго ще скублись вони,
А ще скільки будуть.
Однє одного гріхи,
Ніколи не забудуть

Начє правильно жили,
Разом так старались.
А по факту - дві біди,
Банально - з@їбались

То не казка  - то життя.
Вибачте за мати!
Зовсім не для рими, ні,
 Їх хотів додати

Бо сім'я, кохання, шлюб,
Рудимент природи.
Ніхто іншим не віддасть,
Власної свободи.