Прощання

Левиа
Обіймало нас гаряче й палко,
Цілувало промінням своїм.
Дарувало букети ромашок,
Наостанок прекрасних жоржин.

Веселило нас співом пташиним,
Частувало нас соком беріз,
Обіймало нас ніжно і мило
І манило у гай і у ліс.

Час пройшов...нас воно полишає,
Сум долає - сльоза на щоці,
Літо крила свої підіймає,
А на серці від туги рубці...