Ням... Чаклунка

Кариатиды Сны
Чаклунка
Ням
http://stihi.ru/2016/08/19/6914
---------------------------------


Пальчиком проведу
тут
ще отут ще отам
ням
мед на твоїй губі
і
мед на моїй губі
збіг?
сонячний зайчик стриб
ти б
млів шепотів слова
а в
тій глибині очей:
“ще...”
пальчиком проведу
тут
і отут
і отут
і отут
і отут
довго терпіла я ж
ляж
-----------------

Пальчиком проведу
тут
и вот тут и вот там
ням
мед на твоей губе
и
мед на моей губе
в слип
солнечный зайчик прыг
ты б
млел и шептал слова
а
в той глубине очей:
"ще ..."
пальчиком проведу
тут
и вот тут
и вот тут
и вот тут
и вот тут
долго ж терпела я
ляг