***

Лариса Опанасенко
Намисто розсипалося поволі
Неначе знехотя , мов не навмисно
Всі намистинки різнокольорові
Зібрати разом їх не досить хисту

Застигли у картині загадковій
Художню суть вже годі і збагнути
Сюжет картини начебто й відомий
Але з минулого… і певно він забутий

Розгледіти , зібрати намистинки
При цьому не порушивши ідею
Напевно це можливо…без затримки
Знайти від рим буденних   панацею