Шляхи Життя

Сафронова Елена
Життя дарує нам уроки,
А сердце вірить в чудеса.
В житті вбачаєм зміст глибокий,
Для серця - як магніт, краса.

Є шлях, що Душі вибирають:
Куди піти, кому служить.
І по життю нас направляють,
Підказуючи, як нам жить.

Наш вибір - квітка нерозквітла.
Є шлях нагору і шлях вниз.
Є шлях Добра, Любові, Світла.
А є байдужість та каприз.

Схочеш наверх крізь завірюхи -
Для тебе - з мУками квиток:
У інших зцілювать недуги
ПрийдЕться під вогнем чуток.

Донизу завжди йти простіше:
Не треба там надмірних сил.
Ніхто нікому, як раніше,
Не винен - ось такий посил.

А вибір робиться лиш нами:
Як жити - обираєм ми.
Нема безгрішних - всі з гріхами.
Давайте ж будемо людьми!

20.08.2020