Вечер

Наталья Кордюк
Вечір

Цвіте люпин.
І часу плин -
Велика, незбагненна річ.
Ось знову наступає ніч.
Зірок - моря.
Моя зоря
У небі ясно ще горить...
Немов молитву тиху, кожну мить
Співають в травах цвіркуни...
До нас приходять віщі сни.
Я загадаю казку-свято.
Нехай присниться. Небагато.

#enikaexpromt,  19.08.20
Ілюстрація із мережі