31. 1ежаш

Аза Атагинская
Малх схьакхеташ серлаяьлла
гуш ю стоьмийн беш.
Хилла баьлла стом бу мерза
хьожа яржаеш.
Беша яьлла Нана хьийза
1ежаш лехьадеш.
Туьйранашкахь хестош долчу
царех йоккхаеш.

Гаьннаш т1ера охьаохка-
делла дохку уьш.
Церг йоллича 1ежех долу
чомехь мерза мутт.
Шайца пайде витаминаш
йолу мерза стом.
Могшаллина пайдехь ду уьш,
ца оьшуьйтуш лор.

Азман Джабраилова