***

Лариса Опанасенко
ЗОРЕПАД
Зоря, що падать не хотіла
Хоч хтось вже загадав бажання
Дивилась вниз і мерехтіла
Не справдивши ті сподівання

Що піднеслись до Персеїди
Разом в очікуванні дива
Впивались в небо , як софіти
І розтворялися незримо

Зоря, що падать не хотіла
Собі замислилась на мить
Ця мить роками пролетіла
І всесвіт встиг усе змінить