Дитяча усмiшка

Александр Цихач
Дитяча усмішка, як сонце,
Що зранку світить у вікно.
Тримає щастя у долоньці,
Щоб в домі затишно було.

Прогонить сум і всі незгоди,
Як ясне сонечко цвіте.
На радість матері й батьку
В любові їх маля росте.