Несамовита взаjeмодiя почуттiв

Ицхак Скородинский
Гойда...
Хитають
на хвилях
буремного буття
несамовиту самоту.
Ольга М.

Щось таке несамовите,
вишиванкою прикрите
визріває у душі...
Ой, держіть,
товариші!

ТА-а-а-а-а!

Як прорве дев'ятим валом
з-з-з
зойком,
гиком,
горлодером!

Віддубашу
бісів світ...

Отакий, от, я піїт!