Сполохати не хочу

Левиа
Чарівне літо, новий день
І плесо озера прекрасне
Дарують мир для тих сердець,
Що кожну мить вважають щастям...

Сполохати ту мить...не хочу,
Бо не багато їх в житті,
Вона чарує мені очі
Й продовжує неначе вік.

Вже скоро зникне знову літо,
За рогом, щезне слід його
І хочеться за ним летіти
Щоб відчувати ще тепло...