Фенклуб

Величка Николова -Литатру 1
ФЕНКЛУБ
АВТОР – БОГДАНОВА ВЕЛИЧКА – ЛИТАТРУ

Отгдето го погледнеш – симпатяга:
висок и строен с благороден вид…
О, Боже, що не сме по- млади,
летяли бихме с него до Мадрид!

Купешки фрази той не ни разтяга.
Не си придава извънземен вид.
Понапълня, но пак е симпатяга
и трън в очите на „летящ” чишит.

От фенки с вкус.

Литатру

*„Ребятушки, кто бы что ни говорил, но мы не одиноки в этом мире. Потому что есть множество людей, которым на нас по**ать.”
Андрей Шпыхов