Сэрцу Беларусi

Елена Ульяницкая
К Богу мiру: "Асвяцi
Сэрца Беларусi —
Перамогу атрымаў
Над любой спакусай.
Беззаганнымi душа,
Цела, дух хай будуць.
Бо сыны святла i дня
Мы, Хрыстовы людзi.
Нас не дзесяць i не сто —
Болей там знайшлося,
Тых, чые за Беларусь
Сэрца ўзнялося".

Дык не будзем
Ўдзень мы спаць —
Мiр малiтвай пiльнаваць,
Родны каб куточак
Быў пазбаўлен Ночы.
09.08.2020