***

Гасанова Гюзеля
Лезги адетрин, тарихдин
фадлай чидай хийир, къадир,
Ваз хайи югъ мубаракрай,
Чи штулви стха Назир!;;;

Йисар гурай алай ракъар,
Чандин сагъвал, зурба къастар,
Яргъи уьмуьр, чlехи бахтар
Ишлемишдай гуй ваз вахтар!

Виш йисан юбилеяр къейддай
Агакьаррай вун йикъарихъ,
Ви гьуьрмет кlани инсанар
Къе акъатрай ви варарихъ!

Вун кlани ва ваз кlанибур
Хушвилелди атуй дустар,
Рик1ин гафар хьуй чимибур,
Мубаракрай ваз ви сувар!

Гюзеля ва Низами