Вiдверто

Татьяна Лемешко Безпалюк
Повертатись до тебе не хочу,
Відлітають птахами літа.
Дуб старий на подвір’ї скрегоче,
Ти не той, та і я вже не та…

Не щемить…Це кажу я відверто,
І не плачу, немає вже сліз.
А життя, як зошит потертий –
Ти його розірвав, не зберіг.