Дикий виноград. укр

Ирина Бондарь Левобережная
ДИКИЙ ВИНОГРАД

Листків яскраві кетяги горять
Так полум’яно, що аж мружу очі.
Не знаю я – русИн а чи варяг
Цей виноград назвав колись дівочим
За граціозну та гнучку красу,
Таку легку, безмежно-веселкову.
Як дівчина квітки впліта в косу,
Так ягідки розсипано довкола.
Нехай несправжній – дикий виноград,
Та в час, коли його торкає осінь,
Листків яскраві кетяги горять
Її пістрявим, звАбливим волоссям…
18.09.2015