Скоро осень. укр

Ирина Бондарь Левобережная
СКОРО ОСІНЬ

Вже червень дивну пісню відспівав,
Вже липень виколисує дерева,
А ти мені – серпанками між трав
Як марево відсвічуєш рожево.

Там конюшини пропадає слід,
Бо літо вже у вересень веслує…
Як боляче дивитися на квіт,
Який бджола закохано цілує…
08.08.2015