Родная земля. укр

Ирина Бондарь Левобережная
РІДНА ЗЕМЛЯ

Цвітуть ромашки серед типчаку,
Пелюстками сплелися, колосками,
У волоть сизу мітлиці легку
Волошки вмалювались з сокирками.
На білопінних гронах королиць
Метелики гойдаються завзято,
І коники з ногами танцівниць
З-під ніг моїх вистрибують строкато.
Пшениця золотиться на полях,
Там кукіль зрідка квітками бентежить,
І маками усміхнена земля
В моїй душі викрешує пожежу.
07.08.2015