Пруд. укр

Ирина Бондарь Левобережная
СТАВОЧОК

Отой ставочок край села...
Там ластівки літають низько.
До неба-берега так близько
Моя стежина пролягла...
 
В розкішних віях - від зела
Просвічується синє око.
Низьке - перетіка в високе
Моєї долі джерела.
06.07.2015