Анушка моjа

Веселинка Стойкович
Човек је из хиљаду страна,
засветли она коју сунце огреје.
На крају је само крај, Анушка моја.

Из Анушке


Са србског: Лариса Потапова

Человек из тысячи стран,
светел тот, которого согреет солнце.
В конце концов, это только конец, Анушка моя.


Манастир Свети Прохор Пчињски
Фотографија: Веселинка Стојковић