Не прорастёт... укр

Ирина Бондарь Левобережная
НЕ ПРОРОСТЕ...

Не проросте, не розцвіте,
Хоч і у дОбриві тримАти...
Сухе суцвіття золоте
Зронила осінь на асфАльти...

Шумить потІчок гомінкий,
Та гуси - в вирій відлетіли...
А плесом плавають листкИ
Життя, що золотом змарнІло...
06.10.2014