Мiр у Беларусi зберажыце!

Кострома Лана
Чысцiня паветра, сiнь крынiц
i валошкi у паспелым жыце...
Людзi, я звяртаюся да вас,
мiр у Беларусi зберажыце!

Беражыце край,сваё жыллё
ад варожых казак i ад ботау.
Нашы продкi усё сваё жыццё
дабывалi хлеб у працы потам.

Не зайздросце "смачным "пiрагам",
 "перамен" не клiчце у жылiшча,
как не давялося назiраць
разбурэннi, кроу i папялiшча.

Якасцi дзядоу вядомы усiм:
талерантнасць,працавiтасць,розум
i разважлiвасць, i cцiпласць, iм
уласцiвай рысаю - цвярозасць.

...Чысцiня паветра,сiнь крынiц
i валошкi у паспелым жыце...

ЛЮДЗI, Я ЗВЯРТАЮСЯ ДА ВАС,
МIР У БЕЛАРУСI ЗБЕРАЖЫЦЕ!!!



жнiвень 2020

(Прашу прабачэння за адсутнасць у нескладовага.
Дзякую аутару здымка/)