Думки

Наталья Кордюк
І знову в небі Місяць уповн'і.
Думки серпневі. Хочеться мені,
Щоб часу не летів невпинний плин...
Дивлюсь на Місяць. Хай підкаже він,

З якого боку радість, чи печаль.
І про минуле хай лікує жаль.
І про майбутнє хай надію дасть...
Подія нехай трапиться якась,

Маленька,  світла і таємна. Тиха
Нехай живе у моїм серці втіха.
Хай Сонце усміхається мені,
Хай щастя і здоров'я уповні...

ЕНіКА,  03.08.20