ГIурба

Аза Атагинская
Вайх Кхоьллинчо Шен беза къинхетам бина,
Цхьацца зама кхечу заманел язйина.
Деза лаьрра Iарафат де, гIурбан Iийда,
Суннат  Iамалаш Шен лайшка совъяхийта.

Пайхамара /с.I.с/ хьадисашкахь ша хастийна,
Iеламнаха, кхетам бала, дуьйцу хийла.
Дала мискачу Шен лайх къинхетам бойла.
ХIора бусулбанан гIурба къобал дойла.

Азман Джабраилова