Украинский Гарик 733

Владислав Красса
Український Ґарик 733



За мотивами І. Губермана

Стежу за своїм крутим замісом,
за багаторічним давнім боєм.
У мені воюють янгол з бісом,
Сам я — почуваюся героєм.