Як ти побачиш

Дарья Лебеденко -2
А як знайдеш ти цю мрію,
Побачиш ти, від тебе млію.
На тебе Я чекала довгі роки,
Назустріч Я робила довгі кроки,
Не будучи сама в собі Я тільки
Чекала довгі роки скільки,
Тебе побачила і ось, і все,
Мене до тебе вітер понесе.
І ось, ця мить і трапилась,
На мить сама Я не лишалась,
Бо мрію Я, що буде радість,
А не пробігне повз тебе ця хмарність.
Лишать тебе самого Я не хочу,
Болять бо в мене мої карі очі.