З днем народження

Дарья Лебеденко -2
З днем народження Я Вас вітаю,
Я Вам ось цю пісню проспіваю
Про те, щоб учні були молодці,
Історія лежала, щоб в їх серці.
О, гарній літній день і горобці
Танцюють джигу на Вашому віконці,
Вони також знають про це свято,
Про те, що їх вітає червень літом.
Я Вам всього найкращого бажаю,
Що роки йдуть, Я вже не помічаю.
Щоб Ваші квіти на дерев'яному столі
Стояли довго і щоб про технікум своїх
Студентів Ви не забували теж, бо ми
Вас пам'ятаємо і мріємо назад прийти
У технікум, ніяк Вас відпустити ми не в змозі,
Постане ангел з привітаннями на Вашому порозі.