Э. Дикинсон. 1044. A Sickness of this World it mos

Ольга Денисова 2
1044 (1865)
Особо тошен этот мир
По смерти лучших —
Желанье в дальнем с ними быть
И равнодушье —

Ведь мир мы чувствуем чужим
Со дня того,
Как он покинут ими для
Творца его.
29.07.2020


1044
A Sickness of this World it most occasions
When Best Men die.
A Wishfulness their far Condition
To occupy.

A Chief indifference, as Foreign
A World must be
Themselves forsake - contented -
For Deity