вiн й вона - вiдгук

Игорь Нехаенко Одесса
                                                                                Рецензия на «куку, рiку» (Гелена Смилянская)
 
 
 
вiн й вона
на окремих клаптиках
островах
власних власно
й гукають наче їм
до вподоби вiдокремлене життя
самотнє
як дим з труби
околоття
жодного дому





Игорь Нехаенко Одесса   20.07.2020 в 16:01   •