Слободията боли

Величка Николова -Литатру 1
СЛОБОДИЯТА БОЛИ
Автор - Величка Николова - Литатру1

Вече тръгвам и не чакам! Сбогом! Махам със ръка...
Без билетче за обратно, без посока, без следа.

Вече всичко е законно. Тоз развод e май беда.
Аз навъртам километри към мечтана свобода.

Покрай мен - все пътни знаци, а в очите – все сълзи,
но не, че душата плаче – слободията боли!

Литатру
9.10.2017 г. (Публикувано в l.b.bg Б-я, пис. - 2013)
23:10 ч.