***

Лилия Гончар
 Такi люди сильнi,славнi   
  За вас я молюся
  Добрi вчинки,гарнi справи
  Я за вас вчеплюся

  Не кусайтеся рiдненькi
  Ви по мiж собою
  Бiлозубий,радий злодiй
  Стоiть за горою
 
  Стоiть злодiй сей смiеться
  Iз нас люди з вами
  Виставляе нас дурними
  Майже дикунами

  Процвiтай та квiтни ненька
  Моя Украiна!
  Я за батька та за сина
  Едина!  Едина!