Народные артисты

Нина Ковальчук
Народныя артысты

Мікрафоны перад намі:
Мы жывымі галасамі,
З падгалоскам заспяваем,
Бо народны талент маем.

Песня ў неба- ногі ў скокі:
Расступіся, свет шырокі!
Гурт не проста так гуляе-
Тэлебачанне здымае.

Хай глядзяць усюды людзі,
Як спяваць і танчыць будзем.
Хоць узрост шаноўны маем,
У круг хлопца запрашаем.

Ён жартуе, рукі ў бокі:
“Я да дзевак іду ў скокі.
Пазнаёмлюся таксама…”
Аб нявесцы марыць мама.
2014 г.