На дворi нiч

Александр Цихач
На дворі ніч, яскраво зорі сяють,
Чумацький шлях десь видно вдалині,
У вишині хмаринки пролітають,
Давно всі сплять, не спиться лиш мені.

Всі сни мої десь в думах заблудились,
Серед сплетіння нескінченних справ.
Давно вже віченьки мої втомились,
А сон не йшов, він десь собі гуляв…