***

Ольга Новикова 9
Коханий, чеканний, єдиний,
Найкращий, найближчий, мій…
Так лячно, так щемко, так дивно,
Але ж перетнулись прямі.

Ти думаєш, віриш, ти знаєш,
Як скоро цей день догорить,
Коли ненароком згадаєш
В житті найщасливішу мить.

В печалях, в дорогах, в розлуці
З твоєю душею моя
В цій казці, в цій пісні, в цій муці
Залишусь назавжди твоя.

І миті, і роки, і вічність
Судилось з тобою любить,
На щастя запалимо свічку
Нехай з нею смуток згорить.

А з часом, а потім, а після
Як лагідна прийде ніч
То мука, то казка, то пісня
На хитких вагах протиріч.

І роздум, і погляд, і зустріч
Найкращий дарунок з усіх
Ти близько, ти поряд, ти поруч
І поруч і радість і сміх.