Ти мене не забудеш нiколи

Виктория Гребенюк Роженкова
Ти мене не забудеш ніколи,
Неодмінно згадаєш колись.
Ще не раз відцвітуть матіоли,
Ще не раз відшумить падолист.

Ти мене не забудеш ніколи,
Хоч би, як не штормило життя.
Пам'ять вперто у груди заколе,
Та не буде назад вороття.
19 07 2020 р
Вікторія Г(Р)