Мiй позитивчик i натхнення

Левиа
Мій позитивчик і натхнення,
Промінчик сонечка ясний.
За тебе вдячна кожен день я,
Ти дар безцінний дорогий.

Твої обійми сил дарують-
Усмішка душу зігріває,
А оченята зачарують
Бо дуже добрий погляд мають.

Ти мій синок, моя розрада,
Благословіння, дар небес,
Бальзам для серця і я рада,
Що ти, синочку, в мене є!