Лесi Украiнцi присвячуэться

Клавдия Дмитрив
Була ти сильною і духом і думками,
Любила Україну над усе,
Мережила життя своє словами,
Не знала, що звеличить, піднесе.

Дивлюся, думаю, не можу я збагнути,
Де сили брала ти впродовж років,
Якою сильною все ж може жінка бути!..
Як підібрать для тебе влучних слів?

Твоя поезія – душі твоєї струни,
Жага в ній незбагненна до життя,
І кожен вірш – це золотії руни,
Глибин душі твоєї відчуття.

Всі вірші-перли сипала душею,
І кожен з них – це серця твого скарб,
А для Вкраїни стала ти зорею,
В поезію додала різних фарб.

В твоєму серці те, що не згасає,
І саме в цьому схожість наша є,
Життя по-всякому із русла вибиває,
Та сила духу віри додає.

Для мене ти – нескореності приклад,
Любові до Вкраїни і життя.
Ніколи плакати і скиглити не звикла,
І в мене сліз також нема лиття.

09.07.2020 р.