Солнце

Валерий Винарский 2
 - https://goo.su/1ovU
Пока к назначенному сроку
выходит солнце дню навстречу,
в устройстве мира нет пороков,
порядок в мире безупречен.
А если счастлив в нем не каждый,
кто тупо смотрит вглубь стакана,
ну что ж – обидели букашку.
Ну, раздавили таракана.
***
Сонце
Допоки сонце в час належний
проміння кидає на ганок,
влаштований цей світ безмежний
незаперечно, бездоганно.
А як тому на світі тяжко,
кому півлітра в день замало,
ну, щось образило комашку,
щось таргана замордувало.
***